تقویت آنتن موبایل و انواع آن

تقویت آنتن موبایل و انواع آن ، موبایل یک سیستم ارتباطی سیار بسیار پرکاربردی است که امروزه به اصلی‌ترین وسیله برقراری ارتباط از راه دور تبدیل شده است.

علاوه بر برقراری تماس، آپشن‌های دیگری مانند اتصال به اینترنت و شبکه‌های مجازی جهانی را نیز دارد. تمام این موارد تنها از طریق برقراری و دریافت سیگنال توسط سیم‌کارت داخل گوشی و تقویت آنتن امکان‌پذیر است. حتما تاکنون برایتان پیش آمده است که از عدم آنتن‌دهی مناسب یا اینترنت ضعیف احساس ناخوشایندی تجربه کرده باشید. این مسئله گاهی واقعاً آزاردهنده است چون در مواقع حساس به علت عدم پوشش شبکه نمی‌توانید به بسیاری از کارهای خود رسیدگی کنید. ضمن این که امروزه و در شرایط فعلی اپیدمی کرونا اکثر کارها از طریق اینترنت انجام می‌شوند. تقویت آنتن در این شرایط اهمیت بسیار زیادی پیدا می‌کند.

تفاوت ریپیتر با تقویت آنتن

امواج فرکانسی موبایل و سیگنال گوشی همراه در شرایط مختلف یکسان نیستند. عوامل بسیاری این امواج را تحت تأثیر قرار می‌دهند. این عوامل می‌تواند موانع فیزیکی مانند تپه‌های بزرگ، کوه، درخت و جنگل و غیره با موانع مصنوعی مانند مصالح ساختمانی باشد. تقویت آنتن موبایل در این مواقع به قدرت سیگنال کمک میکند. وقتی سیگنال توسط دستگاه دریافت و تقویت شد و تلفن همراه مورد پذیرش قرار گرفت، این سیگنال در ابتدای پذیرش موبایل، توسط آنتن خارجی ضبط می‌شود. گاهی در بعضی از نقاط قرار می‌گیرید که پوشش شبکه یا آنتن ضعیف است، گاهی نیز ممکن است در محلی باشید که آنتن به کل قطع می‌شود. با توجه به این مسئله می‌توانید تفاوت ریپیتر و تقویت کننده را بهتر درک کنید.

سیگنال‌های دریافتی روی شبکه تلفن همراه از طریق دکل‌های مخابراتی دریافت می‌شوند. وقتی در جایی دکل نتواند اتصال داده را به خوبی انجام دهد، شبکه قطع شده و به اصطلاح تلفن از دسترس خارج می‌شود. به این مناطق نقطه کور گفته می‌شود. در این موارد ریپیتر وارد عمل می‌شود.

ریپیتر بیشتر در محیط‌های باز مانند: جاده‌ها، روستاها، معادن و غیره کاربرد دارد و به خوبی ضعیف‌ترین امواج گوشی همراه را دریافت و به خوبی تقویت می‌کند. این نوع دستگاه تقویت آنتن موبایل به دو صورت indoor و outdoor  نصب می‌شود و در فضاهای بالای ۱۰۰۰ متر مربع آنتن دهی می‌کند. تشخیص این که در هر منطقه برای پوشش بالای شبکه چه نوع دستگاهی نیاز است، به تخصص نیاز دارید. در این مواقع باید متخصصان و کارشناسان آن را به محل مورد نظر ببرید تا نقطه کور را بررسی کنند و دستگاه تقویت موبایل  مناسب را به شما معرفی کنند.

تقویت کننده تک باند

این تقویت کننده در مناطقی که از یک بازه فرکانسی برای برقراری ارتباط استفاده می‌شود، سیگنال‌های استاندارد را تقویت می‌کند. به عنوان مثال: تقویت کننده تک باند در روستاها یا حاشیه شهرها که تنها یک اپراتور یا باند فرکانسی مانند ایرانسل یا همراه اول استفاده می‌شود و از سیگنال کمتری نیز برخوردارند، کاربرد دارد. این سیستم تقویت آنتن، باند ۹۰۰ تا ۲۱۰۰ را تقویت می‌کند. با توجه به گین و توانی که دارد، بهترین انتخاب برای آنتن دهی بالا در کانکس‌ها و اتاقک‌های بیرون شهر است.

تقویت کننده دو باند

در مناطق و شهرهای کوچک که دو باند فرکانسی یا دو اپراتور مانند همراه اول و ایرانسل به سیگنال موبایل سرویس می‌دهند، تقویت کننده تک باند در تقویت سیگنال دچار اختلال می‌شود و مشترک با هر سیم کارتی که بخواهد تماس برقرار کند یا از اینترنت آن استفاده کند، به مشکل بر می‌خورد. در این مواقع تقویت کننده دو باند مورد استفاده قرار می‌گیرد چون می‌تواند دو باند فرکانسی را به صورت هم‌زمان تقویت کند.

ارتباط با ما

گروه فنی و مهندسی آنتن پرداز در سال جدیدبا برنامه ریزی دقیق در راستای توسعه خدمات فنی خود به مردم عزیز اقدام خواهد کرد.

راههای ارتباطی باما :09120305403-09195110625

اینستاگرام:@antenpardaz

ایمیل:antenpardaz@gmail.com

منبع: تقویت آنتن موبایل

تقویت کننده آنتن موبایل درآپارتمان

تقویت آنتن موبایل و انواع آن

تقویت کننده آنتن موبایل در مراکز تجاری

پکیج تقویت آنتن موبایل در تهران

درباره مسدود کننده یا جمر موبایل چه می دانید؟

تقویت کننده آنتن موبایل چیست؟

قیمت خرید دستگاه تقویت آنتن موبایل در کرج

تقویت ,آنتن ,باند ,موبایل ,می‌شود ,سیگنال ,تقویت آنتن ,تقویت کننده ,در این ,آنتن موبایل ,را به

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


مطالب اینترنتی online-shopping-carpet-tableau شیده دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. ثبت شرکت ، ثبت برند 09129401482 ثبت شرکت مهرآوید 979388 مطالب اینترنتی فناوری مطالب اینترنتی فروشگاه اینترنتی انتخاب کلیک فروشگاه ایران 09113834876 - 09361184876 - 09373713256
دزدگ